Pagini

Cryptocurrency





duminică, 28 iunie 2015

Rezerve în aur.

OMNI-Cash.com

  Comerţul cu aur, fie în variantă de titlu de valoare, fie fizic, generează profit. Cheltuielile alternative cu stocarea aurului sunt compensate de diversele avantaje.Sunt două posibilităţi dacă doriţi să investiţi în menţinerea valorii aurului:Pe de-o parte există posibilitatea achiziţionării fizice a aurului, iar pe de altă parte, investiţia în titluri devalori ale companiilor miniere ori fonduri de investiţii prezente pe pieţele bursiere internaţionale.Aurul pentru investiţie este un metal brut, în posesia acesteia putând intra la preţul pieţei mondiale, dar încazul aurului prelucrat, se adaugă valoarea TVA-ului şi manoperei.
 Vă puteţi asigura viitorul pe plan îndelungat prin aur. Aurul nu este neapărat o investiţie ce produce profitimediat,  în  schimb,  înseamnă,  menţinere  a  valorii  şi  siguranţă.  În  situaţia  actuală  foarte  fluctuantă,înseamnă, în adevăratul sens al cuvântului, este aur curat, prin permanenţa şi menţinerea valorii pe care ne-o arată. Chiar dacă scade uneori preţul acesteia, China şi India generează achiziţionarea acesteia,asigurând o creştere a preţului pe termen lung.Pentru cei ce doresc investiţii sigure, pe termen lung, nici nu este atât de important preţul momentan al aurului, cel mai important factor este că generează profit pe termen îndelungat.Aurul este un instrument de investiţie atât de special, care nu se racordează cu o cerinţă faţă de cineva,astfel încât, valoarea acesteia nu este dată de eficienţa unei persoane ori a unei anumite situaţii. Valoarea aurului nu este afectată în mod direct de economia unei ţări sau inflaţia vreunei monede. Valoarea aurului este dată de puterea de cumpărare pe care o reprezintă, astfel reuşind să deţină şi rolul de rezervă la băncile naţionale.
„Fără aur nu avem şanse să ne apărăm rezervele faţă de inflaţia distrugătoare. Nu există alt instrument în afară de metalul preţios pentru menţinerea valorii” – spunea Alan Greenspan în 1967.Valoarea aurului este peste tot în lume recunoscut şi garantat, indiferent de structura politică a unei ţări,situaţia economică, de situaţia diferitelor valute, de diferenţele culturale sau orice alt factor. De-a lungul istoriei,  unele  ţări  au  încercat  să  influenţeze  preţul  aurului,  dar  aceasta  a  rămas  în  afara  oricărei manipulaţii şi rămâne permanent valabil .Siguranţa  aurului  este  dată  tocmai  de  independenţa  sa.  Aurul  este  o  investiţie  de  capital,  care  şi-a demonstrat statornicirea indiferent de crizele economice, reforme valutare ori falimentul statelor. Este un exemplu bun a urmări  cum s-a structurat portofoliul de investiţii  ale unor clienţi de-ai noştri,  capitalişti renumiţi: în permanenţă, compoziţia portofoliului de valori are în componenţă un procent semnificativ de aur. Este de notat, de asemenea, băncile centrale ale unor ţări cu economii puternice deţin sub formă de rezervă valutară, cantităţi semnificative de aur.
Datorită crizei, multe forme de investiţie au devenit mai puţin credibile. Doar faţă de investiţiile în aur arămas de neclintit dorinţa de a investi,  acestea menţinându-şi valoarea şi în plin proces de criză. Faţă de orice investiţie financiară, aurul redă o siguranţă deosebită, deoarece dacă apare o inflaţie ce depăşeşte profitul din titlurile de valori, valorile menţinute în bani cunosc pierderi, dar, valoarea aurului niciodată nuva fi zero, fiind singura formă investiţională ce nu îşi pierde valoarea în totalitate. desigur, pot interveniscăderi ale preţului, dar nu va fi niciodată zero.
Pe termenn lung, siguranţa este dată de faptul că, majoritatea cantităţilor de aur, deja sunt exploatate. Dar,dorinţa de achiziţionare şi scăderea cantităţii aurului, poate să îi mărească preţul.Menţinerea  rezervelor  în  titluri  de  valori  sunt  fragile,  putând  conduce  la  îngheţarea  întregii  bogăţii acumlate.  Investiţiile  în  aur  ascund  mult  mai  puţine  astfel  de  riscuri.  Când  este  necesar,  vă  stă  la dispoziţie, şi vă asigură lichiditate.Aurul, faţă de orice altă formă de investiţie, vă menţine o mult mai mare siguranţă. Nesiguranţa investiţiilor în valută poate fi dată de inflaţie, faptul că băncile acordă o dobândă mai mică decât inflaţia reală. De multe ori,  pentru burse nu este suficient o cunoaştere amănunţită, deoarece, criza îşi impune efectele negative şi acolo.
Investiţiiile imobiliare sunt de cele mai multe ori stabile, dar este necesar un capital destul de consistent,nemai vorbind de criza pieţei imobiliare. Astfel, investiţia în aur este cea mai sigură, tocmai de aceea este folosită de 5000 de ani încoace ca monedă, instrument de schimb. Aurul trece peste crize şi  chiar şi inflaţia are efecte mult mai scăzute asupra aurului, comparativ cu orice altă metodă de investiţie.Pentru investitorii  mai mici, cel mai avantajos este o împărţire în timp, îşi construiesc portofoliul cu unsistem de cumpărare sistematizat. Astfel se vor putea apăra faţă de riscurile fluctuaţiilor de moment, şi îşipot construi proiectul de investiţie. Mulţi experţi consideră că şi investiţiile individuale ar trebui să conţină un procentaj de cel puţin 3-5% dinpropria avere în aur. Cu toate fluctuaţiile observate şi în trecut, valoarea aurului, pe termen lung, rămâne stabilă.
Un nou intrument avem click aici unde putem cumpara aur .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu